Tue toimintaa– tapoja on monia

Vapaaehtoistyö

Hyvinkään eläinsuojeluyhdistyksellä riittää vapaaehtoisille monenlaisia tehtäviä. Meillä on jatkuva pula mm. eläintenhoitajista. Jos olet kiinnostunut antoisasta vapaaehtoistyöstä eläinten parissa ja eläinten hyväksi, ja sinulla on ehkä auto käytössäsi, olet tervetullut mukaan joukkoomme.
Ota yhteyttä: puh. 019-464 200 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sijaiskoti
Toisinaan eläin olisi hyvä sijoittaa sijaiskotiin, kunnes uusi, pysyvä koti löytyy. Eläin saattaa tarvita jokapäiväistä hoitoa (esim. lääkitystä) tai heikkokuntoinen eläin muuten yleisen kunnon seurantaa. Myös pentueet sijoitetaan mieluummin sijaiskotiin kuin kissataloon.
Mikäli olet kiinnostunut sijaiskotitoiminnasta, otathan yhteyttä. Yhdistys korvaa sijaiskotiaikana tulevat hiekka-, ruoka- ja eläinlääkärikustannukset.

Muu avustaminen
Mikäli sinulla ei ole aikaa tai et voi osallistua eläintenhoitoon, mutta haluat siitä huolimatta auttaa kodittomia eläimiä, voit lahjoittaa eläintalolle tarvikkeita: vanhoja tekstiilejä, kirpputoritavaraa ja ruokaa (erityisesti pentujen märkäruuasta on jatkuva pula).
Niitä voi toimittaa löytöeläintalolle avointen ovien aikaan eli keskiviikkoisin klo 18 - 20 tai erikseen sovittaessa. Lisäksi voit auttaa erilaisten tapahtumien järjestelyssä.

Raha
Eläinsuojelutyötä voi tukea myös rahallisesti. Voit lahjoittaa haluamasi summan yhdistyksen pankkitilille. Varat käytetään lyhentämättömänä eläinten hyväksi. Erityisesti eläinlääkärikulut lohkaisevat pääosan varoistamme vuosittain.

Yhdistyksen tilinumero: FI02 2061 1800 1398 34    BIC NDEAFIHH

Rahankeräyslupa RA/2019/156

Lupa voimassa ajalla 01.03.2019-28.02.2021