Myytäviä tuotteita

Joulukortit ovat saapuneet!

Kortteja on kymmenen erilaista ja kaksi eri mallia. Kaikki kuvat ovat saatavissa sekä yksinkertaisena korttina että kaksinkertaisena eli avattavana korttina.  Yksinkertaisen kortin hinta on 1 €, kaksinkertaisen 1,50 €.

Kortteja voi ostaa löytöeläintalolta tai tilata postitse (postikulut lisätään) lähettämällä viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 019 464 200. Oheisessa kuvassa kortit on numeroitu, ilmoitathan tilauksessasi mitkä numerot haluat, kappalemäärät sekä haluatko yksin- vai kaksikertaisia kortteja. 

Kissanystävän ajantieto 2020 on ilmestynyt!

Hinta on ennallaan, 10 €

Myynnissä Hyvinkäällä löytöeläintalolla, eläinlääkäriasema Animukseksessa ja eläintarvikeliike Salamanterissa.  Kalenterin voi myös tilata lähettämällä viestin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 019 464 200. Postitse lähetettäviin lisätään postituskulut. Laskutamme tilaukset etukäteen ja kun rahat näkyvät tilillä, lähtevät kalenterit postiin. Postituspäivät maanantai ja perjantai.

Kalenterin tekstit ja kuvat Sini Hietanen, taitto Jenni Jämsen.

Lasinen juomapullo vaikka jumppasalille tai juuttikassi kauppareissulle. Kummankin hinta 10 euroa/kpl. Myynnissä vain löytöeläintalolla.

 

Kissanystävälle - kuvia ja tarinoita kissakodista - ENÄÄ MUUTAMA JÄLJELLÄ!

 

Kissanystävälle - kuvia ja tarinoita kissakodista
Kuvat Minna Leino Tarinat Arja Nykänen
Esa Print Oy, Lahti 2014
147 s.
ISBN 978-952-93-4281-5
Alennettu hinta 10 euroa! (lähetykseen lisätään postimaksu)

Postitilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 019 464200 

Valokuva- ja tarinakirja Kissanystävälle sisältää valokuvia ja tarinoita Kytäjän löytöeläintalon asukkaista kaikenikäisille kissojen ystäville. Monet kirjan valokuvat ovat olleet näytteillä Hyvinkään kaupunginkirjastossa kahdessa eri näyttelyssä, jotkut aiemmissa kalentereissa. Tarinoita elävöittävät runot ovat eri lähteistä ja niihin pyydetty käyttölupa runoilijalta itseltään. Koska kissat putoavat aina jaloilleen, tarinat ovat lohdullisia selviytymistarinoita. Hienojen kuvien katselu ja koskettavien tarinoiden lukeminen tekee sydämelle hyvää - etenkin jos sylissä kehrää kissa.

"Oli niin mainio teos, että piti saman päivän sisällä lukea kannesta kanteen. Miten hienot ja hellyttävät kuvat ja hauskasti kirjoitetut tekstit kissa-asukkaista ja heidän elämänkohtaloistaan! Hyvällä tavalla vetoavaa ja puhuttelevaa puolesta puhumista - eikä vain kissojen puolesta, vaan tuntui, että kissojen kautta puhuttiin myös ihmiselämään liittyvistä peruskysymyksistä: yksinäisyydestä, hylätyksi tulemisen pelosta, toivosta, rakkaudesta, kuolemasta. Tekstejä täydentämään löydetyt runot tuntuvat onnistuneilta - joten tekijöillä on aihetta olla ylpeitä saavutuksestanne!" (Kirjailija Leena Ravantti)